Ekonomi

DeFacto, Global RLI Ödülleri’nde yılın en çok tavsiye edilen perakendecisi seçildi

DeFacto, dünya perakende sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Global RLI Ödülleri’nde yılın en çok tavsiye edilen perakendecisi seçildi.

Markadan yapılan açıklamaya göre DeFacto, güçlü mağaza ağı ve dünya çapındaki büyüme stratejisiyle uluslararası ödüller toplamaya devam ediyor. Marka, İngiltere’nin en saygın dergilerinden Retail and Leisure International tarafından dünyanın dört bir yanındaki perakende ve eğlence konseptlerini ödüllendirmek için bu yıl 18’incisi Londra’da düzenlenen Global RLI Awards 2023’te “Yılın Global Perakendecisi” kategorisini kazandı. dünya. . Ödülü DeFacto CEO’su İhsan Ateş, Alternatif Satış Kanalları ve İş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy ile Büyüme ve İş Geliştirme Bölüm Lideri Ercan Gedik aldı.

DeFacto, perakende şubeyi dönüştüren adımlar atmaya devam ediyor

Açıklamada yer alan bilgilere göre, dijital dünyanın öne çıktığı yeni dönemde, perakende bölümünde çok kanallı bir yaklaşımla eserlerine her yerden erişilebilirlik sunan markalar öne çıkıyor. DeFacto da yenilikçi uygulamaları ve ürünleriyle perakende sektörünü dönüştürme ve ileriye taşıma yolundaki adımlarına devam ediyor. 5 kıtada 93 ülkede mağaza ağı, online kanalları ve online pazar işbirlikleriyle müşterilerine ulaşan DeFacto, başarısını aldığı uluslararası ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor.

mezitli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu