Renk

ENERJİ YÜKSELTME KOLEKSİYONU

Çarpıcı ve bahar renklerinin gücüyle yazı hafif ve rahat geçirmenizi sağlayan tasarımlar, yaz stilinize şıklık katıyor. Gün batımı tonlarının sofistike tasarımlara yansıtıldığı Knitss yaz koleksiyonunun her modülünde gücünüz çarpıcı renklerle yükseliyor. Yaz renkleri ve ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken koleksiyon, ince triko dokusuyla nefes alıyor. Mükemmel renk ve desenlerle tasarlanan her kesim, hem şehir hem de tatil seçeneklerinin en rahat ve şık eserlerinin ortasında yer alıyor ve stilinizi gündüzden geceye tamamlıyor.

Minimal zarafeti yansıtan keten elbiseler, plaj stilinize zarafet katan şortlar, etekler, crop toplar ve kimonolar… Gök mavisinden derin okyanus renklerine uzanan renk skalası, mercan kırmızısı ve ekru gibi dingin renklerle harmanlanıyor. Koleksiyonda deniz kabukları ve tropikal desenler yaz sıcağını hissettiriyor. Knitss’in yaz koleksiyonunda etnik detayların yer aldığı tasarımlar da yer alıyor. Kendinizi çok rahat hissedeceğiniz modüllerin yer aldığı bu koleksiyon, triko etek ve bluz takımları, triko pantolon grupları, büyük beden hırkalardan oluşuyor. Hem gündüz hem de gece giyebileceğiniz rahatlık odaklı temanın renk skalasında haki, bej, elma yeşili ve lacivert yer alıyor.

Koleksiyonun tasarımları bohem stile uygun bir hava yaratırken şıklığı da ön plana çıkarıyor. “Modaya Devam Et” ideolojisi benimsenerek tasarlanan her modül, mix and match uyumu ile sınırsız kombinasyon seçeneği sunuyor.

haberasarcik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu