Haber

Menderes Belediyesi Tarafından Talep Edilen Vatandaşlar

Vatandaşların talebi olan yol için Menderes Belediyesi tarafından çalışmalara başlandı.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında kıyı bölgesinde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlar tarafından talep edilen yürüyüş ve bisiklet yolu da ilçeye kazandırılıyor.

Özdere’den Gümüldür’e

Kıyı bölgesinde yaşayan vatandaşların talebi olan proje Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı’ndan Gümüldür Azmak Nehri’ne kadar 1 kilometrelik alanı kapsıyor. 7 metre genişliğinde planlanan proje bisiklet ve yürüyüş yolundan oluşuyor.

yaz için hazır

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediyesi Başkan Yardımcısı Erkan Özkan, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sahil bölgesinde vatandaşlarımızın talebi olan yürüyüş ve bisiklet yolunu ilçemize kazandırıyoruz. Beton kaplama ile gerçekleştirilecek olan çalışmamızın projesi hazırdır. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı gruplarımız yaz dönemi öncesi çalışmaları tamamlayarak önümüzü hizmete açacak. Vatandaşımızın sesi olmaya, onların görüş ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

demirci-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu