Haber

Ocak Partisi il ve ilçe teşkilatı için harekete geçti

Kadir Canpolat’ın ‘kurucusu’ liderliğindeki Ocak Partisi, il ve ilçe teşkilatı için harekete geçtiğini açıkladı. Kâhya Partisi Kurucusu Kadir Canpolat konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “81 ilde gönüllülerimiz aracılığıyla örgütlenme çabalarımız devam ediyor. Bu kapsamda hemen her gün kampanyamıza katılmak isteyen birçok başvuru alıyoruz. kuruluşlar.”

‘Makbuz makbuzu’ olmamasından bahseden Canpolat, “Ocak Partisi kuruluş başvurusunu yaptığı andan itibaren maalesef bazı engellerle karşılaştı. Biz bu engelleri aşmak için mücadele ettik, ediyoruz. 2024 yerel seçimleri yapılacak.”

“ÇALIŞMALARIMIZ HER ALANDA DEVAM ETMEKTEDİR”

Canpolat, yaptığı açıklamada şu noktalara da dikkat çekti:

“Ocak Partisi olarak sorunların çözümü ve projeler üretilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Önce uzman kadromuzla güzel ülkemizin temel sorunlarını tespit ettik, ardından terörden ekonomiye, dış politikadan ekonomiye her konuda çalıştık. yatırımlar yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz. Türkiye’de siyasi hayat çok ciddi, fark yaratacağız.”

Osmanlı Ocakları öncülüğünde kurulan Ocak Partisi’nin örgütlenme sürecinden de bahseden Ocak Partisi Kurucusu Kadir Canpolat sözlerini şöyle tamamladı:

“Gönüllülerimiz aracılığıyla 81 ilde örgütlenme çabalarımız devam ediyor. Bu kapsamda hemen her gün kuruluşlarımızda görev almak isteyen çok sayıda başvuru alıyoruz. Bu başvurular, kuruluşumuzun ilgili birimleri tarafından ödenmekte ve karara bağlanmaktadır. 81 ilde çalışma sona erdi, bu aşamadan sonra ilçelere ağırlık vereceğiz” diye konuştu.Türkiye’nin dört bir yanından partimize katılacak herkese kapımız açık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye sevgisi’ ana sloganımız olacaktır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu