Teknoloji

Saints Row Steam Mağazasına Gelmeye Hazırlanıyor

Saints Row Steam Yakında mağazanızda. Şimdilik resmi bir tarih duyurusu yok ancak SteamDB sitesinde yapılan değişiklikle birlikte hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği belirlendi. Detaylar burada.

Saints Row serisinin yeni oyunu, 23 Ağustos 2022’de PlayStation ve Xbox konsollarında, ayrıca PC platformunda Epic Games mağazasında sınırlı bir süre sınırlamasıyla yayınlandı. Teknik sorunları ile adından uzun süre söz ettiren oyun, oyuncular tarafından fazla kabul görmedi. Ancak Embracer Group için de beklentilerin altında performans gösterdi.

Mart ayından Ağustos ayına kadar sunulacak olan içerik takviyesinin ardından Saints Row için Steam mağazasına dönüş yolu döşeniyor gibi görünüyor. SteamDB sitesine yansıyan gelişmeye göre 2017 yılında açılışı yapılan Project Athena, artık Saints Row olarak karşımıza çıkıyor. Bu isim değişikliği daha bugün yapıldı. Bu da bize oyunun Steam mağazasına geliş saatinin yaklaştığını hatırlatıyor.

Saints Row Steam Mağazasına Ne Zaman Gelecek?

Saints Row, yukarıda da belirttiğimiz gibi 23 Ağustos 2022’de satışa çıkıyordu. Yani Valve mağazasına en erken gelen oyun. 23 Ağustos 2023 olacak. Epic Games mağazasından satın almak istemiyorsanız, dört aydan az bir süremiz kaldı.

Serinin baştan ele alındığı oyunda yeni bir sokak çetesi kontrol altına alınıyor. Bu sefer hayali Santo Ileso şehrindeyiz ve kendi kabahat imparatorluğumuzu yaratmayı hedefliyoruz. Elbette aynı amaç için yola çıkan ve her biri farklı bir oynanış deneyimi sunan diğer üç rakip çete Los Panteros, The Idols ve Marshall ile de çabalarımızı bekliyoruz.

Senaryo boyunca girdiğimiz çatışmalar da dahil olmak üzere oyun boyunca arabalar, bisikletler, uçaklar, helikopterler, VTOL, go-kartlar ve hatta wingsuits kullanabiliyoruz. Bulduğumuz özel araçları da garajımızda saklayabiliyoruz.

Şimdiye kadarki en detaylı araç özelleştirme ve karakter yaratma sistemini sunan Saints Row oyununun karakter tarafında The Boss’un görünüşünü vücut, yüz, saç ve kıyafet kapsamında değiştirebiliyoruz. Ayrıca karakterimiz için serinin önceki oyunlarına göre daha farklı ses seçenekleri de bulunuyor.

Son olarak kooperatif bazında satışa sunulan ve senaryoyu baştan sona arkadaşlarımızla birlikte oynamanıza olanak sağlayan yeni oyunun cross platform esasına sahip olmadığını da hatırlatalım.

haber-pursaklar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu