Haber

Trabzonspor’un 56. Yılı İstanbul’da Kutlandı

Trabzonspor Kulübü ve Expatriate Youth’un İstanbul’da düzenlediği etkinlikle bordo-mavili kulübün 56. yılı kutlandı. Etkinlikte konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Taraftarlarımızla burada olmak çok şey ifade ediyor” dedi.

Trabzonspor’un 56. kuruluş yılı İstanbul Sütlüce Nuri Killigil Parkı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Gurbetçi Gençler taraftar kümesinin yaptığı düzenlemeye çok sayıda Trabzonspor taraftarı katıldı. Havanın kararmasıyla birlikte sahilde sıraya giren taraftarlar meşaleler yakarak kutlama yaptı. Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, tekneyle geldiği bölgede ilk meşaleyi yakan isim oldu.

“Hayranlarımızla burada olmak çok anlamlı”

Etkinlik öncesi basına açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan, “Arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Yıllardır aynı organizasyonu çok güzel yapıyorlar. Hayranlarımız sayesinde bu sene de geldiler. Bu çok anlam ifade ediyor. Taraftarımızın yanında olmak burada. Bunun manevi yanı tarif edilemez. Trabzonspor camiasının önümüzdeki günlerde çok mutlu olmasını temenni ediyorum. Kendisini büyük mutluluk ve başarılar görecek” dedi.

“Pazartesi veya Salı günü stadyum sponsorluk anlaşmamızı açıklayacağız”

Stadyum sponsorluk anlaşmasını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını belirten Lider Doğan, “Pazartesi veya Salı günü çok değerli bir stadyum sponsorluk anlaşmasını açıklayacağız. Stadyum sponsorluğu kulübümüzü maddi olarak rahatlatacak bir gelişme. Doğal olarak her şey gerçek zamanlı olmak zorunda.İstanbul kulüplerimiz gibi.Bizim devletimizden aldığımız topraklar yok.Trabzonspor’un kaynakları belli.Bu kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Trabzonspor’un içinde bulunduğumuz konum itibariyle tüm menfaatlerini düşünmek zorundayım. Ben de her şeyin bir an önce hallolmasını, her şeyin yoluna girmesini istiyorum. Ama gerçek zamanlı olarak bunları yapmak gerekiyor. gerçek bir atılımla. Bu hamleyi çok gerçek bir zamanda, çok gerçek bir şekilde yaptığıma inanıyorum” dedi.

İhtiyaç duyulan kadrolara transfer yapılacağını vurgulayan Doğan, “Transferlerle ilgili sürekli sorular geliyor. Taraftarımızı anlıyorum haklılar ama şu an içinde bulunduğumuz durum. Vakit kaybetmek istemiyorum. ama gerekli transferleri yapacağız. Trabzonspor olarak lige hazır gireceğimize inanıyorum. Hocamızın bizden istediği transferler olduğu doğru. Bunları en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

“Trabzonspor ekonomik açıdan hareketli günler geçiriyor”

Camia olarak kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizen Ertuğrul Doğan, “İçimizde birlik olmadığımız sürece rakiplerimizle mücadele etme şansımız yok. Çünkü onlara daha fazla maddi imkanla bazı imkanlar sunulduğu için biz de geri kalıyoruz. Onlara teklif edilmedi. Bütün bunların olduğu yerde camia olarak bir bütün olmamız lazım. Trabzonspor, ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşıyor. Sadece Trabzonspor değil, Türk futbolu. Bu yüzden gerçek zamanlı olarak doğru atılımlar yapmak zorundayım. Bu ilgi sayesinde çok daha farklı rakamlarla sponsorluk anlaşmasına imza atıyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

“Taraftarlarımızın cuma günü tribünleri doldurması gerekiyor”

Cuma günü Antalyaspor ile oynayacakları Trendyol Süper Lig’in açılış maçında bordo-mavili taraftarlardan tribünleri doldurmalarını isteyen Başkan Doğan, “Taraftarlarımızın cuma günü tribünleri doldurması gerekiyor. yönetimimiz için değil bordo-mavili forma için ben kendi adıma bir şey istemiyorum camiamıza sahip çıkalım şehrimize grubumuzu koruyalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz Trabzonspor yönetimi 70 milyon Euro koydu 4 ayda karşılıksız sponsorluk kasada.Taraftarımız bize güvensin.Hem Trabzonspor ekonomisini yönetilebilir hale getireceğiz hem de “Zirvede olacağız. Trabzonspor ekonomiyi iyileştirmeden rekabet edemez. Olursa, birinin parasıyla rekabet eder. Ekonomiyi düzeltmekten başka çaremiz yok. Üzerinde çalıştığımız çok değerli üç projemiz var. Bu projelerin hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Taraftarlarımızın bize güvenmeleri gerekiyor. Bundan sonraki tüm maçlarda tribünleri doldurmamız gerekiyor. Tribünleri doldurmamız gerekiyor. Oyuncularımızı ve teknik direktörümüzü korumamız gerekiyor” dedi.

haber-kemalpasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu