Teknoloji

Türk Oyunu Death Relives Steam Next Fest’te Büyük İlgi Gördü

Türk oyunu Death Relives , prestijli etkinliğiyle bugün sona erecek olan Steam Next Fest’teki demosu ile büyük ilgi gördü. PC ve PlayStation ve Xbox konsolları için mevcut olacak. Oyunla ilgili detaylar ve geliştiricinin bahisle ilgili açıklamaları haberimizde.


İlginizi Çekebilir:  Avoved Türkçe Dil Desteğiyle Gelebilir!


Türk Oyunu Death Relives Demosu İle Büyük İlgi Gördü

Steam Next Fest’te Türkçe seslendirme seçeneğiyle korku severlerin beğenisine sunulan Death Relives’ın oynanabilir demosu oyunculardan tam not aldı.

Aztek mitolojisi ve kaygı unsurlarını bir araya getirerek macera dolu bir deneyim sunan Death Relives, oynanabilir demosu ile Steam’in bilinen etkinliklerinden Next Fest’te oyunculara dehşet ve gerilim dolu anlar yaşattı. Türkçe seslendirme seçeneği de bulunan oyunun demosu 19 Şubat tarihine kadar oynanabilecek. Death Relives’ın son sürümü 2. çeyrekte Steam, Playstation 4, Playstation 5 ve Xbox platformlarında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 2024.

Aztek mitolojisinden ve 16. yüzyıldaki gerçek tarihi olaylardan ilham alan Death Relives, oyuncuların antik Aztek mitolojisindeki tanrılardan kaçmaya ve hayatta kalmaya çalıştıkları bir dünyanın kapılarını açıyor. Bu macerada oyuncular kendilerini Hernán Cortés’in Aztek topraklarına gittiği gemi gibi gerçek tarihi mekanlarda bulacak, aynı zamanda Aztek’teki ölüm, yaşam, yeniden doğuş, tarım, bitki örtüsü ve ölümcül savaş tanrısı Xipe Totec ile uğraşacak. mitoloji. Death Relieves’in karanlık ve ürkütücü atmosferinde gölgelerde gizlenen diğer varlıklar, karakterimiz Adrian’ın gizemleri çözmesiyle oyunculara zor anlar yaşatacak.

Xipe Totec ve Aztek rahiplerinin korkunç ruhlarının var olduğu bir dünyada hayatta kalabilmek için oyun, sunduğu özel eşyaların yanı sıra benzersiz dövüş ve gizlilik mekanikleri ile heyecanı en üst seviyede tutuyor. Ancak Aztek tanrılarına karşı savaşırken onları öldürüp ruhlarını Aztek mitolojisindeki ölüler diyarı Mictlan’a göndermek yeterli olmayabilir.

Nyctophile Studio Kurucu Ortağı ve Kreatif Müdürü Bahtiyar Arkanin, “3 yıldır üzerinde çalıştığımız oyunun Steam Next Fest’te gördüğü ilgiden ve oyunculardan aldığımız geri dönüşlerden oldukça memnunuz. Bu heyecanı bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz. Oyunun geliştirme sürecinin son birkaç ayında aldığımız olumlu yorumlar bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Türk oyuncuların Türkçe seslendirmeye verdikleri değeri bildiğimiz için seslendirme konusunda oldukça yetenekli bir ekiple çalıştık ve bunun karşılığını aldığımızı görmek bizi çok mutlu etti. “Oyunu 2024’ün ikinci çeyreğinde oyunculara sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu