Yaşam

Yargı 59. Bölüm Fragmanı Yayında! Ilgaz Gözaltına Alındı!

Kanal D’nin sevilen dizisi Kıyamet final yapmaya hazırlanıyor. Dizi bu akşam 59. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Serinin son bölümünde; Pars’ın ortadan kaybolmasının ardındaki terör ve İgor’un tehdidi, Ilgaz’ın omuzlarına yüklenen en büyük yüktür. Hızlı hareket etmesi gerektiğini biliyor. Kimse incinmeden ailesini ve arkadaşlarını inancında tutmak için radikal bir karar vermek zorunda kalır. Kıyamet 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ilgaz, sevenleriyle sınanmaya devam ediyor. Bu sefer kimi kaybedecek? Yargı 59. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ilgaz gözaltına alınıyor.

Ilgaz Gözaltına Alındı!

Kıyamet 59. bölüm 1. fragmanda; Olaylara Ankaralı müfettişin de dahil olmasıyla işler iyice çığırından çıkar. Birisi Ilgaz’ın adını kullanarak yolsuzluk yapıyor ve suçu Ilgaz’ın üzerine atıyor. Suçlamalar karşısında eli kolu bağlı olan Ilgaz gözaltına alınır.

İşte Kıyamet 59. bölüm 1. fragmanı…

YARGI BÖLÜMÜNÜN ÖZETİ 58!

Pars’ın ortadan kaybolmasının ardındaki terör ve İgor’un tehdidi, Ilgaz’ın omuzlarına yüklenen en büyük yüktür. Hızlı hareket etmesi gerektiğini biliyor. Kimse zarar görmeden ailesini ve arkadaşlarını inançta tutmak için radikal bir karar verir.

Ancak tehdidi sonsuza dek yok etmek için gerçek Igor’un maşasını, yani tetikçiyi bulması gerektiğini biliyor. Ceylin yine onun bu yolda en büyük destekçisidir. Sıkışmışlığını ve çaresizliğini çözmek için elinden geleni yapıyor. Pars’la ilgili gerçek, Derya başta olmak üzere herkesi derinden yaralar ve mahveder.

Olanları öğrenen Yekta, Ilgaz ve Ceylin ile girdiği savaşta yeni kartlar açmaya hazırlanırken bu atılım üzerine kurulan planlardan habersizdir. Turgut Ali ise Ilgaz’a yardım etmek, kendisini ve ailesini imanda tutmak için farklı yöntemlere sahiptir. İgor’un tetikçisini bulmaya çalışırken çarptıkları duvarlar Ilgaz ve Ceylin’i umutsuzluğa düşürür.

Ancak beklenmedik birinden gelen yardım teklifi Ilgaz’ı aşkı ve mesleği arasında riskli ve tehlikeli bir seçime sürükler. Üstelik bu seçim, Ilgaz ve Ceylin’in hayatlarında yeni bir çabanın başlamasına neden olur.

Yargı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Ilgaz, Sevdikleriyle Test Edilmeye Devam Ediyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu