Haber

Damadın dehşetiyle vurulan görümcenin naaşı ailesine teslim edildi. 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Damadın dehşetiyle vurulan görümcenin naaşı ailesine teslim edildi

4 günlük yaşam çabasını yitirdi

GAZİANTEP -Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasında eşinin evine silahlı saldırı düzenleyen Halil Çağlar’ın vurduğu görümcesi Adile Oymak, 4 gün boyunca hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Oymak’ın naaşı ailesine teslim edilirken, olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 5’e çıktı.

Olay, 29 Ocak 2024’te Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı Belkıs Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, boşanma sürecinde eşinin evine giden Halil Çağlar, tartışmanın ardından silahını çekerek eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Ahmet ve Mehmet Oymak ile 21 yaşındaki kızı Nimet’i vurdu. Çağlar ve yengesi Adile Oymak. Kurşunların hedefi olan Yüksel Çağlar, Ahmet ve Mehmet Oymak olay yerinde hayatını kaybederken, kızları Nimet Çağlar ve görümceleri Adile Oymak ise ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan Halil Çağlar, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kendisini takip eden polis gruplarından kaçamayacağını anlayınca tabancayla kendini başından vurarak intihar etti.

7 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti

Kurşunların hedefi olan ve olayın ardından Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Adile Oymak, 4 gün boyunca hayatını kaybetti. Oyman’ın naaşı, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Korku anı saniye saniye kamerada

Damat Halil Çağlar, boşanma aşamasında eşinin evine giderek eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderi Mehmet ve Ahmet Oymak ile görümcesi Adile Oymak’ı vurarak öldürdü, kızı Nimet Çağlar’ı da yaraladı. Olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Sahnelerde Halil Çağlar araçtan inerek önce aracın yanındaki kişiyi vuruyor, eve koşup diğer aile bireylerini de vuruyor, ardından arabasına binerek olay yerinden kaçıyor. Komşular ve aile üyelerinin de dehşet içinde koşturduğu görüldü.

Öte yandan silahlı saldırıda ölü sayısı 5’e yükselirken, ağır yaralanan saldırganın kızı Nimet Çağlar’ın tedavisi sürüyor.

haber-tirebolu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu