Haber

Real Madrid, 16 yaşındaki Brezilyalı yetenek Endrick’i 72 milyon Euro’ya kadrosuna kattı.

İspanyol devi, uzun süredir gündemde olan bomba transferini bitirdi. Real Madrid, Palmeiras’tan 16 yaşındaki Endrick’i transfer ettiğini duyurdu. Törende Brezilyalı futbolcunun ailesi de hazır bulundu.

72 MİLYON EURO

Real Madrid bu transfer için 60 milyon euro, 12 milyon eurosu vergiler olmak üzere toplam 72 milyon euro ödeyecek.

18 YAŞINDA GELECEK

16 yaşındaki futbolcunun 2024 yılına kadar Palmeiras’ta devam edeceği, ardından İspanyol ekibine katılacağı belirtildi. 2006 doğumlu, reşit olduğunda Real Madrid’e katılacak.

“REAL MADRİD’E KADAR SAVAŞACAĞIM”

16 yaşındaki futbolcu şunları söyledi: “Bugün olduğum kişi olmam için ihtiyacım olan her şeyi bana verdiği, hayallerimi gerçekleştirmeme yardım ettiği ve hem benim hem de ailemin isteklerine saygı duyduğu için kalbimin kulübü Palmeiras’a teşekkür ederim. Real’e gidene kadar. Madrid’de kendimi her zaman olduğu gibi Palmeiras’ta hissettim’ ‘Kendimi takıma yardım etmeye adayacağım. Daha fazla gol, daha fazla galibiyet, daha fazla şampiyonluk için ve taraftarlarımız için savaşacağım.”

YENİ NEYMAR

16 yaşındaki futbolcu, Brezilya’da “Yeni Neymar” lakabıyla anıldı. Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 1.73 boyundaki forvet, 21 maçta 12 gol kaydetti. Brezilya U17 Milli Takımı ile çıktığı 4 maçta 5 gol kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu