Ekonomi

E-Ticaret eğitimleri başladı

BURSA (İGFA) – 13 gün sürecek teorik ve uygulamalı eğitime, genç istihdamı kapsamında başvuran gençler ve ilgili kurum temsilcileri katılıyor.

BÖLGEMİZDEN KÜRESEL BAŞARI ŞORTLARI GİDECEK

E-ticaretin hızla gelişen bir alan olduğunu belirten BEBKA Genel Sekreteri Prof. 2022 yılının prestijiyle bir önceki yıla geriledi ve sipariş sayısı bir önceki yıla göre %43 artışla 4 milyar 787 adede yükseldi. . Rakamlar şubenin hızla büyüdüğünü gösteriyor ve işletmelerimizin de bu trendi yakalaması gerektiğini ortaya koyuyor. Bu kapsamda ülkemizin ve ilimizin e-ticaret payını artırmak hedefiyle “E-Ticaretle Büyüme Programı”nı geliştirdik. Program, farklı hedef kitlelere yönelik dijital pazarlama eğitimleri ve mentorlukları içermektedir. Genç istihdamı teması kapsamında gençlerimize e-ticaret ve e-ihracat uzmanlık eğitimlerinin yanı sıra kooperatif gibi küçük işletmelere eğitim ve mentorluk verilmesi planlanmaktadır. Programa Bursa ilinden yirmiden fazla kooperatif başvurdu. Öncelikle gençlerimizi eğiteceğiz ve kurumsal kapasitemizi geliştireceğiz. Daha sonra kooperatiflerimizle eşleştirerek birlikte çalışmalarını ve e-ticaret yapmalarını sağlayacağız” dedi. söz konusu.

13 gün sürecek eğitimde e-ticarete giriş, e-ticaret sitesinin konseyi, markalaşma, sosyal medya stratejisi, yerel ve global pazarlarda satış, lojistik süreçler, müşteri yönetimi vb. konular işlenecektir. Bahislerde, katılımcıların dijital dönüşümü yakalaması amaçlanmaktadır.

koprukoy-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
koşuyolu evden eve nakliyat
Başa dön tuşu